Gör dig själv en tjänst

investera i personlig utveckling

EN PT FÖR SJÄLEN 

 Jag heter Jessica Eidemo och är personlig utvecklingscoach. Mitt expertområde är hur människor fungerar och utvecklas mentalt och känslomässigt. På Mind & Emotion tar vi fram program som riktar sig till dig som vill utvecklas och som vill kunna använda dina styrkor fullt ut. 

När du går ett av våra program får du en egen Personlig Utvecklingscoach, en PU, som hjälper dig att träna dina mentala och emotionella muskler, precis som en PT på gymet lär dig hur du bäst tränar din kropp. 

En investering i ett PU-program är en investering i dig själv. Du kommer att må bättre, lyckas bättre, få lättare att nå dina mål, och bli en bättre förälder, partner, medarbetare, chef, vän.

 

Aktuella program och abonnemang 

PU-program för medarbetare och chefer

 Välj mellan tre olika program, PU3, PU6 eller PU12. Alla går att få med EQ i 2.0, världens starkaste utvecklingsverktyg för emotionell intelligens. Din coach har minst en coachutbildning och många är certifierade i EQ-i. De flesta av coacherna har akademisk examen samt egen chefserfarenhet. Många har också kompetens inom kbt och organisation/ledarskap. Vi ser till att du får en coach som matchar dina behov och önskemål. 

En bra start om du inte vet säkert om ett PU-program är rätt för dig, är att börja med ett EQ-test med återkoppling. Du får då veta din profil och i en återkoppling får du feedback på ditt resultat från ett av våra coacher. 

få koll på din eq (emotionell intelligens)

Emotionell intelligens handlar om förmågan att förstå och uttrycka sig själv, att utveckla och upprätthålla sociala relationer, klara motgångar och utmaningar samt att kunna använda sina emotionella kunskaper för ett effektivt och meningsfullt liv.

Emotionell intelligens är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas i arbetet, både för individen och för organisationen. Individer som trivs, mår bra och verkar i en utvecklande organisation presterar helt enkelt bättre.

När du väljer “Få koll på din EQ” fyller du i ditt EQ-i formulär på nätet (tar mellan 15-30 minuter), därefter blir du kontaktad av din coach och ni bokar en tid för återkoppling (ca 60 minuter).

EQ-i är världens mest använda självskattningsverktyg och instrument för att mäta emotionell intelligens. Genom att mäta flera olika förmågor får du insikter om och förståelse för hur du förhåller dig till dig själv, andra människor runt omkring dig och saker som händer dig.

EQ är inget statiskt, utan något som kan förändras över tid och genom personlig utveckling.  

 

 

Pris » 4 500 kr

PERSONLIG UTVECKLING (PU)

PU3

Ett lättillgängligt men samtidigt mycket värdefullt instegsprogram

Fokus på självkännedom, emotionell intelligens och strategier framåt

3 coachtillfällen med certifierad coach

EQ-i 2.0 ingår!

PRIS : 15 000kr

PU6

Ett komplett program där du går igenom de viktigaste faktorerna för att lyckas och må bra

Vi integrerar med ditt nuläge och önskade läge.

Fokus på självkännedom, emotionell intelligens och konkreta verktyg. 

6 coachtillfällen med certifierad coach

EQ-i 2.0 ingår!

PRIS : 25 000kr

PU12

Tjänst anpassad för chefer som vill utveckla både sig själva och sitt ledarskap. Coachen har alltid egen chefserfarenhet och organisatorisk kompetens, och verksamhetsfrågor inkluderas i coachingen.

Ett mycket bra och effektivt sätt att bedriva ledarutveckling då både coachen och coachingen anpassas till chefens behov och situation.

12 coachtillfällen med certifierad coach

EQ-i 2.0 ingår!

PRIS : 40 000kr

Pris» 15 000 kr -40 000 kr. Läs mer.

Möjlighet att få bidrag med upp till 10 000 per personligt utvecklingsprogram från Mind & Emotion, max 200 000 per företag och år. 

Läs mer här och ta reda på om du har möjlighet att få bidrag

Välmåendestöd till företag och organisationer

Som ansvarig för en organisation eller ett företag så har du möjlighet att påverka hur dina medarbetare mår och lyckas.  Mind & Emotion erbjuder tjänster och lösningar som underlättar för dig att göra det.

Ofta börjar man lite för stort när man vill utveckla sin organisation och det gör ibland att det viktiga arbetet inte kommer igång. 

Vi vill göra det lite enklare och har tagit fram två koncept som är lätta att komma igång med och som inte stressar din organisation med för stora frågor.  Läs mer nedan om Mental Massör och Stress Management Support. 

 

STRESs management support

Mer info kommer…

Pris startar på »  4 750 kr per månad

mental massör

En kvalificerad coach kommer till arbetsplatsen. Någon att prata med, som kan både människor och organisationer, som  vägleder, handleder och stöttar. Att veta att “nästa vecka kommer den mentala massören”, skapar trygghet och gör att man kan “spara” sina frågor och funderingar till det tillfället. Den mentala massören kan också användas för till exempel grupphandledning och konfliktlösning. I samband med att du tecknar dig för en mental massör, så går vi igenom dina behov och vilket upplägg du vill ha.

Pris startar på » 4 500 kr per månad

kundanpassade lösningar

Mind & Emotion är ett modernt företag som verkar på en marknad som ständigt förändras. Våra kunders behov varierar både sinsemellan och över tid. Som kund kan du få ett upplägg helt anpassat till vad du vill, när du vill det och hur du vill att det ska göras. Och det utan att det kostar dig mer. Tack vare Mind & Emotions nätverksbaserade organisation, kan vi erbjuda kvalitet, bredd, spets och flexibilitet till ett lägre pris än våra konkurrenter. Vi har inga höga fasta kostnader som vi måste ta ut av våra kunder. Vi behöver inte sälja 100 timmar “Karin” eller “Nisse” per månad för att gå runt. Hos oss väljer Karin och Nisse själva hur mycket de vill jobba. Och de får samtidigt väldigt bra betalt per timme. Samt allt stöd de behöver. Så vi har väldigt nöjda coacher och experter. Och kunder. Det är vi väldigt stolta över.  

 

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Intresserad

Vad roligt! Du har tagit det viktigaste steget för att använda dina styrkor ännu bättre, eller att göra ditt företag starkare. Låt oss veta hur du vill bli kontaktad, så hör vi av oss och lägger upp just din väg till framgång. 

Mina följdfrågor

Vad är det egentligen? Hur kommer jag att märka skillnad? Vad kostar det? Var finns coacherna? Kan jag skypa? Vad är EQ? Kan ni prata med min chef? Eller varför är det här bra för företaget? Hur funkar det där bidraget? Allt det och det andra du undrar tar vi på telefon. Ring så svarar vi 🙂

Jag vill beställa, hur gör jag?

När du bestämt dig och vill beställa någon av tjänsterna så ringer du oss eller fyller i ett beställningsformulär. Du får därefter ett avtal som du kan gå igenom i lugn och ro. Avtalet signeras via dokusign. 

Vad händer sen?

Så snart du har signerat avtalet presenterar vi en coach som passar dina önskemål. Är du nöjd så bokar därefter du och din coach in det första tillfället. Sedan är du igång! 

Boka ett GRATIS möte